Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

 

 

Veskoja koutsaamassa:

 

 

Konsepti

Keeper Cobras maalivahtikoulu muodostuu neljästä varsinaisesta valmennustasosta. Valmennustasoilla pyrimme varmistamaan jokaisen maalivahdin mielekään harjoittelun ikä, fyysiset ominaisuudet sekä maalivahtipelikokemus huomioiden. Tavoitteenamme on järjestää innostavaa ja kannustavaa, mutta samalla myös haasteellista ohjausta ja harjoittelua kaikille koululaisillemme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cobra Eskari on nimensä mukaisesti varsinaiseen maalivahtiharjoitteluun ja -pelaamiseen valmistava ryhmä. Eskarissa kehitämme motorisia taitoja sekä pelaamme monipuolisia pallopelejä niin käsin kuin jaloinkin. Toki maalivahtipelin perusteisiinkin tutustumme. Eskari on suunnattu 5-7 vuotiaille pelaajille.

 

Alkeiskurssi on 12 harjoituksen mittainen peruskoulutusjakso, jolla varmistamme kaikkien varsinaiseen Cobra Kouluun osallistuvien maalivahtien välttämättömät perustaidot. Alkeiskurssin lopuksi suoritetaan loppu-/tasokoe, jolla osaaminen varmennetaan. Maalivahtipelikokemusta omaavat maalivahdit voivat osallistua tasokokeeseen ja läpäistessään kokeen voivat osallistua Cobra Koulun harjoituksiin.

 

Varsinainen Cobra Koulu on suunnattu maalivahdeille ikäryhmässä 8-14 vuotta. Koulussa harjoittelemisen vaatimustaso kasvaa niin iän kuin kokemuksenkin karttuessa. Ryhmän sisällä harjoittelun vaatimustaso perustuu kolmiasteiseen tähtiluokitteluun, joka kuvastaa pelaajan maalivahtipelaamisen kokemusta.

 

Cobra Akatemia kehittää jo opittuja maalivahtipelin taitoja. Harjoittelu on niin fyysisesti kuin teknisestikin vaativampaa kuin Cobra Koulussa ja siksi Akatemia on suunnattu 12-17 vuotiaille maalivahdeille. Akatemiassa edellytämme myös kokemusta maalivahtipelaamisesta. Ryhmän sisällä harjoittelun vaatimustaso perustuu kaksitasoiseen tähtiluokitteluun.

 

Toistaiseksi Cobra Pro tasoa emme resurssisyistä toteuta.