Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

 

 

 Veskoja koutsaamassa:

 

 

Yhteistyökumppanit

Keeper Cobras maalivahtikoulun tärkeimmät kumppanit ovat maalivahtien vanhemmat, monellakin tavalla. On todella tärkeää, että maalivahtiemme vanhemmat ovat sitoutuneita lastensa harrastukseen ja etenkin maalivahtipelaamiseen. Treeneihin saapuminen (kuljetukset) sekä harjoitteluolosuhteisiin ja valmennukseen liittyvät kustannukset ovat pääsääntöisesti maalivahtiemme vanhempien kukkarosta, elleivät seurat/joukkueet jaa tätä rasitetta yksittäisten maalivahtien osalta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maalivahtien tekninen harjoittelu luo erityisiä vaatimuksia olosuhteille etenkin talvella. Yli 10 asteen pakkasessa tekniikoiden hiominen ja harjoittelu on lähes mahdotonta. Jäisin sormin ei palloa voi käsitellä. Siksi tarvitsemmekin kumppaneita läntiseltä Uusimaalta, jotka voivat tarjota tehokkaan ja laadukkaan harjoittelun mahdollistavat olosuhteet talven pimeinä ja kylminä aikoina. Olosuhteiden tulisi sijainniltaan olla sellainen, ettei ym. vanhempien kuljetuslogistinen rasite kasvaisi kohtuuttomaksi.

Keeper Cobras on aatteellinen yhdistys, jonka tavoitteina on edistää lasten ja nuorten liikunta- ja urheiluharrastusta, erityisesti jalkapalloilua ja jalkapallon maalivahtipeliä. Keeper Cobras on ainutlaatuinen yhteisö, joka tarjoaa erinomaisen kanavan niin yrityksille kuin yksityisille henkilöillekin kantaa yhteisövastuunsa ja tukea hyvin erityistä jalkapallon pelaajien ryhmää.

Keeper Cobras maalivahtikoulu ei ole seura eikä joukkue, vaan yhteisö jonka kohderyhmä muodostuu useiden seurojen ja joukkueiden maalivahdeista. Kunnioitamme täysin seurojen ja joukkueiden sitoumuksia omiin varustetoimittajiinsa. Haluamme kuitenkin kiinnittää huomiota asianmukaisiin maalivahdin käsineisiin sekä muihin suojaaviin varusteisiin, kuten housuihin ja paitoihin. Harjoituksissa toivoisimme esittäytyvämme yhtenäisenä ja ulkoasultaankin sitoutuneena ryhmänä, jonka vuoksi tarjoamme osallistujillemme valikoituja varusteita. Varusteet eivät kuitenkaan ole edellytys tai vaatimus valmennukseen osallistumiselle.

Kaikki junioriurheilijat tarvitsevat esikuvia. Esikuvat eli idolit kannustavat nuoria urheilijoita uusiin saavutuksiin ja haastamaan itsensä suhteessa tavoitteisiinsa. Cobra Kummien merkitys on ennen kaikkea olla kannustava esimerkki, jotta lasten kiinnostus lajiinsa ja pelipaikkaan säilyisivät. Esikuvat auttavat lapsia myös ymmärtämään sen mitä on saavutettavissa, mutta myöskin konkretisoimassa sen mitä saavutukset edellyttävät.